0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu

NYOMTATÁS

Mesh háló nyomtatás garantáltan a legjobb áron mérethatár nélkül ne keressen tovább!

Mesh építési lyukacsos háló

10 M2 -TŐL MÁR 2.500 Ft +ÁFA/M2
Anyag: PVC
Vastagság: 330 g/m2
Felhasználás: kültér
Anyag szélessége: 320
Minőség: 720 DPI

 A mesh vagy ismertebb nevén épületháló olyan molinó fajta, amely több szempontból is praktikus. Lyukacsos szerkezetének köszönhetően egyrészt légáteresztő, fényáteresztő hatású, másrészt pedig könnyebb a súlya is, ezért könnyebben lehet nagy méretekben gyártani, szállítani és nem utolsó sorban felszerelni. Anyaga ugyanolyan erős mint egy molinóé, hiszen ez is PVC alapú, ennélfogva időjárásálló is egyben. Éppen ezért, nem csak egyedi felhasználásra készíthető, hanem többször és hosszabb időre is ki lehet helyezni. Kültéren és beltéren egyaránt remek reklámhordozó.


Felhasználási területek: leginkább építkezések állványzatának befedésére használják, de nagyszerűen alkalmazható belső dizájnként rendezvényeken, kiállításokon vagy akár az iroda, illetve üzlet falának díszítésére is.

 


A teljesség igénye nélkül néhány molinó referencia:mesh háló
 


Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Árajánlatkérés →
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."