0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.01.21 18:51
Napjainkban igencsak nagy népszerűségnek örvendek a világító, LED táblák, melyek nemcsak feltűnőek, de igazán mutatósak is. Felkelti az emberek érdeklődését, növeli a forgalmat, és még hangulatot is áraszt magából. Üzletünk fontos vizuális elemévé is válhat.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.01.15 12:11
Üzletünk fontos ékköve lehet a cégtábla, így egyáltalán nem mindegy, hogyan is fog kinézni. Egyrészt, ez fogja fogadni a betérő ügyfeleket, emiatt fontos, hogy jó benyomást tegyen rájuk. Másrészt, ezzel tudjuk jelezni, hol a vállalkozásunk. Ha nincs kinn egy cégtábla az ajtón, vagy az épület homlokzatán, akkor sokkal kisebb az esély, hogy ránk találjanak.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2020.12.23 14:19
Napjainkban a vizuális kultúra igencsak dominál. Szeretjük a divatot az egyéni ízlésünkkel kombinálni, és mindenkinek van legalább egy kedvenc ruharabja. A pólók igazán nagy népszerűségnek örvendek mind a férfiak, mind a nők körében. Hogyan tervezzünk olyan pólót, mely nemcsak hogy az adott célnak megfeleljen, de még jól is néz ki? Most nézzünk meg néhány hasznos tippet, mely a segítségünkre lehet.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2020.12.19 12:35
Mind elmondhatjuk, 2020 igazán senkinek sem volt az éve. Rekordszintet érték el a bozóttüzek, megérkezett a világjárvány, botrányok egymás hegyén-hátán, és még mi egymás. Ennek ellenére az élet nem állt meg, és biztos, ami biztos, a 2020-as év új trendek előtt nyitotta meg a kaput a promóciós termékekék világában.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2020.12.19 12:35
Nagy az esély arra, hogy mindannyian láttunk már promóciós termékeket rendezvényeken, konferenciákon, és valószínűleg van legalább egy az asztalunkon is a munkahelyünkön. De miért adják ki őket a vállalkozások, miért működnek a promóciós termékek és hogyan segítik az üzletet?
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.8
(93 értékelés)

Péter Tátrai
Péter Tátrai
3 hete
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Bence Burik
Bence Burik
egy hónapja
Matricát rendeltem tőlük. Gyorsan kézhez kaptam és elég jó minőségű. Ár-érték arányban nagyon profi!
Csaba Kislőrincz
Csaba Kislőrincz
egy hónapja
A rendelés teljes folyamata alatt folyamatos tájékoztatás a rendelés állapotáról. Felmerülő kérdésekre gyors, szakszerű válaszok. A megrendelés gyors teljesítése.
Khaled Hassan
Khaled Hassan
egy hete
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.
Edit Sándor
Edit Sándor
2 hónapja
Elégedettek voltunk mindennel. Szállítás, kommunikáció, ár. Fogunk még rendelni ebben biztos vagyok.