0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
A molinók gyártásánál nincsenek konkrét méretek, mindig ahhoz a helyhez kell igazítani, ahova ki lesz helyezve. Itt megtudhatja mekkora a nyomdagépeink által maximálisan nyomtatható méret, és azt is hogy mi a teendő, ha ennél nagyobbat szeretne.
Ha szeretne egy modern reklámhordozót, amit bárhová magával vihet, egyszerűen összeállíthat és szétszerelhet, jó minőségű anyagból van és időjárásálló, akkor a legjobb megoldás a roll-up nyomtatás.
Az öntapadós fólia nyomtatás a legpraktikusabb dekorációs és reklámforma. Többféle felhasználási lehetősége van. Két legnagyszerűbb formája a one way vision lyukacsos ablakfólia és a padlómatrica.
Különböző formákban, színekkel és tetszőleges példányszámban lehet előállítani. Igény szerint lehet papír alapú, matt, félfényes és fényes felületű vagy vinyl (műanyag) alapú. Szeretne matricákat készíttetni jó minőségben, jó áron, reklámozva cégjét vagy éppen egyedivé varázsolva lakását?
Szeretné különlegessé tenni autóját, esetleg mozgó reklámként használni? Egy egyedi tervezésű autó matrica mindezt lehetővé teszi. Az autó matricáknak többféle változata létezik.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."