0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.26 15:04
A vállalkozásunk számára nagy előrelépés lehet, ha részt veszünk egy kiállításon, expón, vagy egyéb rendezvényen, ahol a márkánkat meg tudjuk ismertetetni az emberekkel. Igazán fontos lesz a megjelenés, pláne, hogy a konkurencia is ott lehet, így az is előfordulhat, össze fognak vele hasonlítani minket, melyik cégnek lett jobb a megjelenése.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.26 12:31
Minden vállalkozás törekszik arra, hogy a marketingje kiemelkedjen a versenytársai közül. Egyedi legyen, figyelemfelkeltő és könnyen azonosítható a márkával. Emiatt fontos, hogy minden egyes reklámeszköz, amit használunk, tükrözze a cégünk egyéniségét, beleértve a kínáló pultot is.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.26 11:44
A kínáló pult igazán népszerű promóciós eszköz. Általában rögtön a kiállítások, expók jutnak róla eszünkben, hiszen a különböző cégek standjainál előszeretettel alkalmazzák, de ezenkívül például bevásárlóközpontokban is láthattunk már ilyet, ahol egy adott terméket igyekeztek megismertetni velünk.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.25 12:04
Amennyiben banner-t szeretnénk alkalmazni reklámozáshoz, több típus közül is választhatunk. Általában az dönti el, hogy melyik a legjobb választás, hogy nekünk mik az igényeink, hova szeretnénk kihelyezni. Elsőre lehet, nehéz feladatnak tűnik, de ha átnézzük a felhozatalt, akkor látni fogjuk, annyira nem bonyolult az.
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.24 13:22
Manapság igazán nagy népszerűségnek örvend a mesh háló. Rengeteg felhasználási területe van, de a legelterjedtebbek közé tartoznak a rendezvényeken, építkezéseken, fesztiválokon, vagy épületen való reklámként való kihelyezésük. Igazán praktikus, és egyszerű módja a hirdetéseknek, mely a költséghatékonyabb reklámeszközök közé tartozik.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.8
(115 értékelés)

Péter Tátrai
Péter Tátrai
3 hónapja
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Khaled Hassan
Khaled Hassan
2 hónapja
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.
Erika Totu
Erika Totu
egy hete
Nagyon segítőkész csapat csodaszép kivitelezés pontos gyors gyártás mindenkinek ajánlom
Bence Burik
Bence Burik
4 hónapja
Matricát rendeltem tőlük. Gyorsan kézhez kaptam és elég jó minőségű. Ár-érték arányban nagyon profi!
Kata Nagy
Kata Nagy
2 hónapja
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!