0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
Szerző: Profireklám / 2020.07.30 13:42
Elsőre talán nem tűnik annyira fontosnak ez a kérdés, de a nyomtatás berkein belül elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk ezekkel a fogalmakkal. Mindannyian kitűnő minőségű terméket szeretnénk kézhez kapni, melyet nagyban meghatároz az, hogy pixeles vagy vektoros-e a grafika.
Szerző: Profireklám / 2020.07.29 14:16
A minőségi nyomtatás igazán fontos napjainkban. Mindannyian azt szeretnénk, ha a nyomtatni kívánt termékünk a lehető legszebb, legszínesebb, legmutatósabb lenne. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő nyomtatási technika kiválasztása. A legnépszerűbb nyomtatási módszerek közé tartozik az UV nyomtatás, a szitanyomás, valamint az ofszet.
Szerző: Profireklám / 2020.07.17 09:31
Elsőre talán furán hangzik az a szó, hogy kifutó. Mégis miért fontos, hogy legyen a nyomdakész grafikán? Mi célt szolgál? Ha előfordult már velünk olyan, hogy amit nyomtattunk annak a szélén egy fehér csík maradt, miközben a grafika színes, akkor már meg is kaptuk a választ, nem volt a fájlon kifutó.
Szerző: Profireklám / 2020.07.08 11:17
Elsőre talán azt gondolnánk a reklámtáblák egyedül az üzletek nevének, logójának, vagy a termékek, szolgáltatások megjelenítésére alkalmasak, pedig ez nem így van. Igazán sokféle, akár kreatív módon is felhasználhatóak, melyeknél csak a képzelet szab határt.
Szerző: Profireklám / 2020.06.22 12:53
A PPC hirdetés (Pay per Click), magyarul kattintás alapú fizetést jelent, mely egy nagy népszerűségnek örvendő online hirdetési forma. Ez segít az adott weboldal látogatottságának növelésében, azáltal, hogy a hirdetésünk egy keresőmotorban vagy webhelyen bemutatásra kerül. A hirdetésre rákattintva arra a weboldalra kerül a látogató, amely hirdetve van.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(59 értékelés)

Gábor Jobban
Gábor Jobban
3 hónapja
Infó táblák és címer nyomtatással bíztuk meg őket, amiket kiváló minőségben, szállítással együtt intéztek. A kommunikációjuk gyors és részletgazdag volt. Bátran ajánlom őket mindenkinek!
Aron Lantos
Aron Lantos
9 hónapja
Gyors, pontos, minőségi!
Csaba Péntek
Csaba Péntek
6 hónapja
Cégtáblát rendeltünk online, ami szép és igényes munka lett, viszont a rendelés felvételnél az ügyfélszolgálat lehetett volna proaktívabb. Például ha mi nem kérdeztünk volna rá, hogyan fogjuk felszerelni a táblát a falra, akkor csak a tábla kézhezvétele után jöttünk volna rá, hogy távtartót is kellett volna hozzá rendelni. Ezt egy profi értékesítőnek előre illene jelezni a vevő felé, már csak a potenciális upsell lehetősége miatt is.
Viktor Bán
Viktor Bán
2 hónapja
Megbízható, segítőkész, korrekt partner. Ajánlott!
András Tóth
András Tóth
6 hónapja
Gyors, korrekt és vevőcentrikus partner. Megrendelésünkre minőségi munkát kaptunk, ami határidő előtt elkészült. Felvetődő kérdéseinkre pontos válaszokat kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük! Kurucz Gábor épülttechnikus, Ózd