0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
Mi az a kifutó? Miért fontos róla tudni?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.21 08:57
Elsőre talán furán hangzik az a szó, hogy kifutó. Mégis miért fontos, hogy legyen a nyomdakész grafikán? Mi célt szolgál? Ha előfordult már velünk olyan, hogy amit nyomtattunk annak a szélén egy fehér csík maradt, miközben a grafika színes, akkor már meg is kaptuk a választ. Nem volt a grafikán kifutó.
Néhány tipp a reklámtáblák felhasználási módjára
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.23 15:59
Elsőre talán azt gondolnánk a reklámtáblák egyedül az üzletek nevének, logójának, vagy a termékek, szolgáltatások megjelenítésére alkalmasak, pedig ez nem így van. Igazán sokféle, akár kreatív módon is felhasználhatóak, melyeknél csak a képzelet szab határt.
Hajtogatott szórólap – milyen területeken alkalmazhatóak?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:29
Ha a hagyományos szórólapnál kicsit eltérőbbre vágyunk, a hajtogatott szórólap ideális választás lehet. Figyelemfelkeltő, izgalmas és érdekes. Nagyobb eséllyel tartunk meg egy ilyen jellegű szórólapot, mint az egyszerűbb társait. Vannak bizonyos helyzetek, amikor célszerűbb hajtogatott szórólapot választani.
Hogyan lehet a szabadtéri marketing kampány sikeres?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.12 16:23
A szabadtéren történő marketing kampány remek mód arra, hogy hatékonyan tudjuk népszerűsíteni a vállalkozásunkat, termékeinket, vagy szolgáltatásunkat. A cégek előszeretettel alkalmazzák ezt a fajta módot a reklámozásra, hiszen anyagilag kedvezőbb, mint a tévé vagy az online hirdetések. De nemcsak, hogy olcsóbb, de még hatékonyabb is lehet a márka népszerűsítésében, és a figyelem felkeltésében.
A legérdekesebb nemzeti zászlók a világon
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:31
Talán nem is gondolnánk, némely országnak, milyen élénk a fantáziája, és ontja magából a bizarrabbnál bizarrabb ötleteket. Például ott van Dél-Koreában a WC múzeum, vagy Japánban a Cup Noodles Museum, ami az instant rámenek előtt tiszteleg. Napestig sorolhatnánk az emberi kreativitás testet öltött gyöngyszemeit, amely néha még a nemzeti zászlókban is megmutatkozik.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!