0036 1 232 4246   Kívánságlista

Póló nyomtatás, szitázás és hímzés textil nagykereskedés.

A Profireklám ruházati nagykereskedés több mint 30 különféle ruházati márkával áll az Önök rendelkezésére, a Fruit of the Loom, a Gildan a B&C, Anvil, SG, Russell, Result, Kustom Kit, Bargear márkák csak néhány, azon póló és reklámtextilek közül amelyekkel ki tudjuk szolgálni Önöket.
Pólónagykereskedés révén nem csak környakú pólót vagy galléros pólót tudunk Önnek leszállítani a legkedvezőbb áron, hanem ki tudjuk vitelezni ezeknek a profi szintű feliratozását.
 

A további ruházati típusokkal állunk rendelkezésükre:


Dzsekik
Formaruha
Galléros Pólók
Gyermekruházat
Munkaruházat
Sportruházat
Táskák
T-shirt
 

Póló szitázás:

A póló szitázás az egyik legrégebbi és legkedveltebb feliratozási mód. A helyesen elvégzett póló szitázás tartós,  minőségét több évig is megőrzi.
A hőkezelés a póló megszemélyesítés után egy kötelező eljárás ezzel az eljárással lesz a póló ellenálló és strapabíró.

fehér póló szitázáspóló szitanyomás
póló szitázás színes póló szitázás

master póló nyomtatásmaster polo keszites


Póló nyomtatása:

A póló nyomtatását több színű grafikánál kell alkalmazzuk, ha ezt már nehezen vagy sehogy nem lehet megoldani szitázással. A póló nyomtatása az új technológia amely sok fejlődésen ment át az utóbbi években, a nagy gond mindig a sötét színű póló feliratozása volt. Jelen pillanatban a jó pólónyomtató gépek ezt a fehér alap használatával valósítják meg meg
 

Póló hímzése:

Talán a legtartósabb póló-feliratozási módszer, hátránya az hogy sokkal drágább mintha pólót szitáznánk. Póló felületére cérna használatával visszük fel a logót , rávarrjuk a gép segítségével a mintát.
 

Póló transzfer:

Köztes megoldás, ha nincs elég póló ahhoz hogy szitát készítsünk és pólót szitázzunk, akkor a transzferfóliára rányomtatjuk a kért , legtöbbször színes designt , és rápréseljük a reklámpólóra.

póló transzferpóló transzferfólival
profireklam póló szitagéppóló szitázás munka közben
 


 

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Árajánlatkérés →
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."