0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

Elektronika, pendrive

8 663 Ft
Szimplafalú sport kulacs csavaros tetővel. Egy darab lecsavarozható Bluetooth (r) hangszóróval (akár 10 méteres hatósugár) micro-USB töltőkábellel. A kulacs űrtartalma:500 ml. Csomagolás: ajándékdoboz.
764 Ft
Ovális, összecsukható USB-lámpa.
8 663 Ft
Golyóstoll elektronikus tollal és a toll tetején elrejtett 4 GB-os pendrive-val. A toll akkor is működik, amikor használja a pendrive-ot.
955 Ft
Szuperkönnyű, stílusos fülhallgató. Minden 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező okostelefonhoz, tablethez és zenelejátszóhoz használható. Praktikus tároló dobozzal.
6 441 Ft
Mini bluetooth hangszóró 10 méter hatósugarú vezeték nélküli kapcsolattal. A puha tapintású hangszórótest minőségi érzetet kölcsönöz a hangszórónak. A csomag tartalmazza az USB tápegységet és a 3,5 mm-es csatlakozókábelt is. Csomagolás: Avenue ajándékdobozban.
4 549 Ft
Hordozható bluetooth (r) hangszóró belső tölthető akkumulátorral, mely kb. 4 óra non-stop zenelejátszást biztosít. A hangszóró bluetooth (r) kapcsolaton vagy 3,5 mm-es audio kábelen keresztül csatlakoztatható. Az audio- és a töltőkábel tartozék.
645 Ft
Háromszög alakú műanyag kábeltartó. Minden szabványos 3,5 mm-es audio csatlakozóval használható.
479 Ft
Bármely szabványos audió készülékkel használható. A fülhallgatók újrahasznosítható kerek dobozban tárolhatók. 3,5 mm-es audio csatlakozó és 120 cm fülhallgató kábel.
650 Ft
Praktikus médiaállvány beépített erősítővel fém kulcskarikával. Az iPhone (r) sorozat készülékeivel kompatibilis.
1 145 Ft
Csatlakoztatható hangszóró, tölthető beépített akkumulátorral, amely akár 2 óra zenehallgatásra is elegendő. Csatlakoztassa a hangszórót bármely okostelefonhoz, tablethez vagy audio készülékhez a 3,5 mm-es csatlakozóval. USB töltőzsinórt tartalmaz.
1 003 Ft
Visszahúzható fülhallgató, minden 3,5 mm-es csatlakozó dugóval rendelkező okostelefonhoz, tablethez és zenelejátszóhoz használható.
3 522 Ft
Exkluzív Xmi kivitelű, kisméretű, hordozható hangszóró, amely széles színválasztékban kapható
4 725 Ft
Divatos összehajtható fejhallgató állítható fejpánttal, fülpárnákkal. Minden 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező okostelefonhoz, tablethez és zenelejátszóhoz használható. Fehér kartondobozzal.
14 904 Ft
Hallgasson zenét Bluetooth (r)-kapcsolattal rendelkező készülékéről a Rhea Bluetooth (r) fülre illeszkedő fejhallgatóval. A Rhea tiszta hangzást és mély, erőteljes basszust biztosít. A Bluetooth (r) hatótávolsága 10 méter, a beépített lítium elemnek köszö
5 349 Ft
Kinek kellenek gombok, ha már van érintőképernyő? Egy egyszerű érintés a fejhallgatón és máris a megfelelő hangerőn hallgathatjuk a zenét. Bluetooth (r) kapcsolattal 12 órán keresztül élvezhetjük kedvenc zeneszámainkat. Micro usb és USB töltőkábelt, valamint aux vezetéket tartalmaz. Bluetooth (r) hatótávolság 10 méter.
6 002 Ft
Hallgasson zenét vagy nézzen filmet bárhol, miután csatlakoztatta a hordozható Bluetooth hangszórót bármilyen Bluetooth-kompatibilis eszközhöz, például iPhone-hoz, iPadhez vagy Android rendszerű készülékhez (10 méteres hatósugárban). A beépített mikrofonnak köszönhetően a hangszóróval menet közben konferenciahívásokat is lebonyolíthat az okostelefonja vagy valamilyen video-chat program, pl. a Skype segítségével. A csomag tartalmazza az USB tápegységet és a 3,5 mm-es csatlakozókábelt is. Csomagolás: Avenue ajándékdobozban.
15 969 Ft
Boulder vízálló Bluetooth (r) hangszóró gumírozott, IP-66 tanusítvánnyal rendelkező borításának köszönhetően kiválóan alkalmas sportoláshoz, túrázáshoz. Teljesítménye 6W. A csomag tartalmaz egy karabinert és egy micro USB töltőkábelt. Csomagolása díszdobo
14 774 Ft
A Cadence Bluetooth (r) fejhallgató megszabadítja önt a vezetékektől, és lehetővé teszi az eszközökhöz való könnyű csatlakozást a Bluetooth (r) segítségével. A Cadence tiszta hangzást és mély, erős basszust biztosít. A fülhallgató részen található a beépí
14 524 Ft
Seneca Bluetooth(r) hangszóró mahagóni fából a kiváló hangzás érdekében. Kimenet 3 Watt. Egy 400 mAh lítium polimer akkumulátort tartalmaz, valamint Micro USB töltőkábelt és 3.5mm-es kábelt. Bluetooth hatótávolság 10 méter. Egy töltéssel 3 órás játszási idő biztosított maximális hangerőn. Csomagolása Avenue díszdoboz.
7 340 Ft
Martell mágneses, fém Bluetooth (r) fülhallgató tokban. A fülhallgatók energiaellátását mágnesek szabályozzák. A különálló fülhallgatók bekapcsolódnak, összeérintés esetén kikapcsolnak. A beépített szabályozó és mikrofon lehetővé teszi a hangerő szabályoz