0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

hőmérő - Elektronika, pendrive

4 345 Ft
Asztali időjárásjelző állomás ébresztőórával, szundi funkcióval, dátum és nap kijelzővel, C/F hőmérővel, páratartalommérővel, holdfázissal és időjárás előrejelzéssel. Az elem tartozék.
3 627 Ft
Asztali óra ébresztő funkcióval, szundi üzemmóddal, naptárral és C/F hőmérővel. Az elem tartozék.
15 316 Ft
Időjárásjelző állomás külső érzékelővel, LCD kijelzővel. Óra, naptár, hőmérő és higrométer. A holdfázist is mutatja. Az elemet tartalmazza.
1 293 Ft
Asztali ébresztőóra hőmérővel, naptárral. Ezüstszínű műanyag. Az elemet tartalmazza.
13 375 Ft
Időjárásjelző állomás. Ébresztőóra, naptár, hőmérő és páratartalommérő. Az elemet és az európai szabványnak megfelelő csatlakozót tartalmazza.
7 943 Ft
Digitális időjárásjelző állomás. Ébresztőóra, naptár, hőmérő és páratartalommérő. A világítása aktiválásra lép működésbe, fényereje éjszaka sem sérti a szemet. Az elemet tartalmazza.
5 334 Ft
Digitális időjárásjelző állomás. Falra is szerelhető ébresztőóra, naptár, hőmérő és páratartalommérő háttérfénnyel. Az elemet tartalmazza.
1 317 Ft
LCD kijelzős időjárásjelző tapadókoronggal. Az elemet tartalmazza.
6 348 Ft
Időjárásjelző állomás összecsukható állvánnyal, amely többféle pozícióban rögzíthető. Funkciók: óra, naptár, hét áttekintés, ébresztés és szundi, hőmérő, páratartalom- és időjárási információk. Elemek mellékelve. Bambusz, ABS és üveg.
5 415 Ft
Időjárásállomás összecsukható állvánnyal. Funkciók: óra, naptár, hőmérő, páratartalom-mérő. Elemek mellékelve. Bambusz és ABS.