0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Emblémázás

USB-s kiegészítő - Elektronika, pendrive

882 Ft
Ovális, összecsukható USB-lámpa.
1 419 Ft
USB adatblokkoló, amely megakadályozza a véletlen vagy szándékos rosszindulatú adatcserét, amikor mobileszközt csatlakoztatunk számítógéphez vagy nyilvános töltőhöz.
9 768 Ft
Antibakteriális vezeték nélküli optikai egér ergonomikus kialakítással, DPI gombbal (800/1200/1600) a mutató pontosságának beállításához. Antibakteriális adalék, amely nagy hatékonysággal gátolja a baktériumok és gombák növekedését. Az ISO 22196:2011 szabvány szerint tesztelve. 2xAA elemmel működik (nem tartozék). Prémium díszdobozban szállítjuk.
2 764 Ft
Digitális adatvédelmi készlet, beleértve az USB adatblokkoló, webkamera blokkoló és egy Audio Jack blokkoló. Az USB adatvédelem megakadályozza a véletlen adatcserét, ha mobileszközt csatlakoztat egy számítógéphez vagy nyilvános töltőállomáshoz. Az elem blokkolja azokat adatátviteli miközben a készülék töltése közben megakadályozza az adatok, hogy ellopják vagy rosszindulatú programot telepíti. A webkamera blokkolója a laptop webkamera előtt csatlakoztatható, hogy megakadályozza a webkamera nem kívánt hozzáférését. Az audio jack-blokkoló lehet helyezni a AUX port az eszköz, hogy elkerüljék a harmadik felek hallgatta a beszélgetést. Védelmi dobozban szállítják.
1 649 Ft
5 LED-es laptoplámpa 25 cm-es rugalmas vezetékkel és USB csatlakozóval.
264 Ft
LED olvasólámpa USB csatlakozóval. Hasznos lehet laptophoz kiegészítő világításként.