0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

töltőtoll, rollerball - Írószer

1 368 Ft
Kifinomult vonalú rollerball toll matt felső résszel és fényes, krómozott alsó résszel, hozzáillő krómozott díszítőelemekkel. Bársonytasakkal, Avenue ajándékdobozba csomagolva.
11 389 Ft
Az egyszerű, nélkülözhetetlen és megbízható Vector tollat az alkalmazkodóképessége és a benne rejlő minőség teszi különlegessé. Parker ajándékdobozba csomagolva érkezik. Rollerball betéttel szállítjuk. Exkluzív kivitel.
86 013 Ft
A legelőkelőbb Waterman toll. Az ezüstözött díszítőelemekkel feldobott fekete színű tolltest igazi modern megjelenést kölcsönöz. Waterman ajándékdobozzal együtt. Egy golyóstollbetéttel szállítjuk. Exkluzív kivitel.
93 833 Ft
A legelőkelőbb Waterman toll. Az ezüstözött díszítőelemekkel feldobott fekete színű tolltest igazi modern megjelenést kölcsönöz. Waterman ajándékdobozzal együtt. Egy rollerball betéttel szállítjuk. Exkluzív kivitel.
142 500 Ft
A legelőkelőbb Waterman toll. A fekete lakkozott tolltest, a 18 karátos tömör arany, ródium bevonatú tollhegy, valamint az ezüstözött díszítőelemek mindegyike igazi modern megjelenést kölcsönöz. Waterman ajándékdobozzal és egy tintapatronnal. Exkluzív kivitel.
94 609 Ft
Az álmok színét jelentő kék a Waterman tollak egész új kollekcióját ihlette meg. A művészi finomsággal, párizsias eleganciával és odaadó alapossággal megtervezett tollak mindegyike olyan titokzatos képességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően a toll tulajdonosa szabadjára engedheti korlátlan kreativitását. Jellemzők: A kék színű lakk és a fényes fémek letisztult, modern kombinációja. Ultramodern cikkcakk mintával. Egyedi formatervezésű, 18 karátos, tömör arany tollheggyel. Waterman ajándékdobozban, egy tollbetéttel együtt.
142 500 Ft
Az álmok színét jelentő kék a Waterman tollak új kollekcióját ihlette meg. A művészi finomsággal, párizsias eleganciával és odaadó alapossággal megtervezett tollak mindegyike olyan titokzatos képességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően a toll tulajdonosa szabadjára engedheti korlátlan kreativitását. Jellemzők: A kék színű lakk és a fényes fémek letisztult, modern kombinációja. Ultramodern cikkcakk mintával. Egyedi formatervezésű, 18 karátos, tömör arany tollheggyel. Waterman ajándékdobozzal és egy tintapatronnal.
3 317 Ft
Pedova rollerball toll prémium minőségű fekete tollbetéttel. Csomagolása Marksman díszdoboz.
2 223 Ft
A karcsú külső fajsúlyos tartalmat rejt. Prémium minőségű fekete partont tartalmaz. Csomagolás Luxe díszdobozban (17x3.5x2cm).
2 223 Ft
Ennek a rollerball tollnak a tapintása olyan, amilyet még nem tapasztalt. A tolltest markolata mind a kényelmet, mind a tartósságot biztosítja. Prémium minőségű kék tollbetéttel. Csomagolása Luxe ajándékdoboz. Fém.
8 174 Ft
Rollerball fekete tollbetéttel. Waterman ajándékdobozba csomagolva. Fém.
6 167 Ft
Rollerball fekete tollbetéttel. Waterman ajándékdobozba csomagolva. Fém.
22 048 Ft
Rollerball fekete tollbetéttel, Waterman díszdobozban. Fém.
15 855 Ft
Rozsdamentes acél Parker Jotter Core töltőtoll kupakkal, kék tollbetéttel, ajándékdobozban.
251 Ft
Rollerball toll kék tollbetéttel, alumínium.