0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

nyakpánt, karpánt, badgetartó - Kiegészítők

764 Ft
Könnyen láthatóvá teheti és tárolhatja névtábláját ezzel a karabineres hengeres csíptetővel.
410 Ft
Névkártya, ID kártya vagy kulcsok tárolására alkalmas nyakpánt. Könnyen nyíló csat és a leváló zár gondoskodik a fulladásveszély megelőzéséről.
285 Ft
Nyakpánt névtábla, személyazonosító vagy kulcs hordásához. Szétnyitható csattal a fulladás elkerülése érdekében. Ha mindkét oldalon egyforma a dekoráció, a másodikért nem számoljuk fel a nyomás előkészületeit. A nyomási költségek arra is vonatkoznak.
80 Ft
8,8 x 10 cm-es passztartó hátsó behelyezéssel és a felső részen lévő nyílással nyakpánt számára. Behelyezhető kártya: 6,5 cm X 9.5 cm
376 Ft
Névkártya, ID kártya vagy kulcsok tárolására alkalmas nyakpánt. Műanyag korong teszi lehetővé az emblémázást. A leváló zár gondoskodik a fulladásveszély megelőzéséről.
399 Ft
Névkártya, ID kártya vagy kulcsok tárolására alkalmas nyakpánt. Műanyag korong teszi lehetővé az emblémázást. A leváló zár gondoskodik a fulladásveszély megelőzéséről.
160 Ft
Poliészter karpánt biztonsági zárral. Az egyutas biztonsági zár megakadályozza a levételt, így tökéletes biztonsági belépő fesztiválokra, rendezvényekre.
137 Ft
Mini nyakpánt fém karabinerrel.
171 Ft
Rengeteg színben választható nyakpánt. Poliészter
228 Ft
Többfunkciós nyakpánt levehető csattal, telefontartóval.
365 Ft
Nyakpánt biztonsági kioldóval. 100% bambusz.
331 Ft
Nyakpánt biztonsági kioldóval. 100% pamut.
319 Ft
Nyakpánt PET biztonsági leoldóval Újrahasznosított műanyag.
1 117 Ft
Szilikon karkötő többszínű villogó LED-del. Ideális partikra, fesztiválokra és sok más éjszakai rendezvényre beltéren és kültéren egyaránt. Elemmel szállítjuk.
217 Ft
Szakmai bemutatókon és munkavállalói névtáblához kiváló. Kulcstartóként is használható.
725 Ft
Bármilyen telefonra rátehető, akár annak tokjával együtt is. Tökéletes megoldás a különböző kártyáink, kulcsaink, készpénzünk telefonunkkal együtt történő hordására. Az RFID védelem megelőzi az illetéktelen adatlopást és elősegíti értékeink védelmét.
358 Ft
Síbérlettartó 80 cm-es zsinórral.
665 Ft
Síbérlettartó/kulcstartó 60 cm-es zsinórral.
171 Ft
Síbérlettartó 80 cm-es zsinórral.