0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

műanyag konyhafelszerelés - Konyha

21 692 Ft
A turmixgép tökéletes megoldás a gyümölcsök, zöldségek és egyéb szuperkaják, egészséges italok másodpercek alatt történő elkészítéséhez. Űrtartalom: 750 ml. Tartalmaz egy Mikro USB /USB kábelt. Csomagolása Avenue ajándékdoboz.Tritán.
20 193 Ft
Egy igazán különleges, hordozható kávéfőző. A tökéletes kávéért már nem kell a kávézóig elmenni. A beépített, erős daráló csöndesen őrli a kávébabokat. A beépített szűrő és a vákumos szigetelésű pohár lehetővé teszi, hogy útközben is lefőzze és kortyolgat
5 976 Ft
Időmérő és időzítő funkcióval ellátott húshőmérő mágnessel, állvánnyal, ABS műanyagból. Az elemet tartalmazza.
4 812 Ft
Mikrohullámú sütőben használható ételtartó rápattintható zárótetővel és 2 füllel a könnyebb szállításhoz. Kapacitás 750 ml. Mosogatógépben mosható.
917 Ft
Kényelmes salátatároló utazáshoz. Villát és szállítható tartályt tartalmaz, dressingekhez és feltétekhez kiváló.
1 516 Ft
Ételtartó összehajtható villával és fűszertartóval a fedőben lévő tárolóban. Kapacitás 400 ml. Az alja mikrohullámú sütőbe helyezhető.
764 Ft
Egyrészes uzsonnásdoboz zárral. Űrtartalom 880 ml. Mikrohullámú sütőbe nem tehető.
6 140 Ft
2 az 1-ben spirál szeletelő és facsaró, nélkülözhetetlen társ a konyhában. Gyors és egyszerű módja a zöldség ízléses felszeletelésének. Mosogatógépben tisztítható, ujj védelemmel rendelkezik. Csomagolás: ajándékdoboz.
959 Ft
Mérőkanál készlet 0,5 literes tartóval, 6 db kanállal.
1 783 Ft
Ételdoboz a fedelébe rejtett, kivehető hűtőrekesszel. Mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető.
14 856 Ft
Búzaszalma rost salátástálak. 50% búzaszalma-szálból és 50% PP műanyagból áll. Akácfa fedéllel rendelkezik, amely vágódeszkaként is használható. Búzaszál, PP műanyag és akácfa.
3 153 Ft
Búzaszalma ételdoboz. 50% búza szalmaszálból és 50% PP műanyagból.
12 217 Ft
Ételtartó edény két rekesszel. Mindkét tartálynak külön fedele van. A felső, átlátszó rész űrtartalma 200 ml. Az alsó edény 500 ml-es. Fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe (fedél nélkül), és mosogatógépbe tehető. A felső, átlátszó rész nem tehető mikrohullámú sütőbe. Szivárgásmentes. BPA mentes. PP műanyag, PCTG műanyag.
7 648 Ft
Ételdoboz 4 szendvics számára. Űrtartalom: 900 ml. Mosogatógépben tisztítható. BPA mentes. ABS műanyag.
13 319 Ft
Salátásdoboz egy nagy 1300 ml-es átlátszó edénnyel, amely elég nagy ahhoz, hogy ebben keverjük össze a salátát. A felső tartóban kenyeret, vagy evőeszközöket tartahatunk. Kis rekesz öntet vagy magvak számára. Törhetetlen és mosogatógépben mosható. Gumiszalaggal biztosítható a záródás. BPA mentes. PP műanyag, TPE műanyag.
27 641 Ft
Szigetelt edény, két különböző rekesszel a különböző összetevők elkülönítésére. Mindkét tartály külön fedéllel rendelkezik, hogy az összetevők ne keveredjenek. 8 órán át melegen tartja az ételt, vagy 12 órán át hidegen. Annak érdekében, hogy az étel a lehető leghosszabb ideig meleg vagy hideg maradjon, ajánlatos az ebédet forró vagy jéghideg vízzel öblíteni a töltés előtt. A felső átlátszó tartály űrtartalma 200 ml, ami azt jelenti, hogy körülbelül 75 gramm szilárd ételt tud tárolni. Az alsó tartály térfogata 500 ml. Tartós anyagból készült, az edény külső része hűvös és száraz marad. Kézi mosogatása ajánlott. A fedél műanyag részei mosogatógépbe tehetők. Szivárgásmentes. BPA mentes.
6 989 Ft
Pohár fedelében tömítőgyűrűvel, amely biztosítja a hermetikus zárást. Könnyen nyitható és zárható. Űrtartalma 300 ml. Mosogatógépben mosható. BPA mentes.
7 662 Ft
Ételdoboz villával 4 szendvics számára. Könnyen nyitható és tisztítható. Űrtartalma 750 ml. Mosogatógépben mosható. BPA mentes.
9 452 Ft
Nagy ételdoboz szorosan záródó gyűrűvel, hogy a tartalom friss és ízletes maradjon. 8 szendvics számára. Az elválasztó mellékelve. Űrtartalma 1,5 liter. Mosogatógépben mosható. BPA mentes.
12 045 Ft
Gyümölcs- vagy zöldségtartó rozsdamentes acél villával és szűrővel. A szűrőedény eltávolítható, és az edény salátástálként használható. A fedél felcserélhető más Mepal snack- és ebédedényekkel. Tartós anyagból készült, és mosogatógépben mosható. Űrtartalma 600 ml. Szivárgásmentes. BPA mentes.