0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Ár
Szín
Gyártó
Emblémázás

bor, pezsgő, cocktail felszerelés - Otthon

25 650 Ft
Réz-vákuum szigetelésű pohárkészlet.
19 425 Ft
Réz-vákuum szigetelésű pohárkészlet.
6 818 Ft
Borhűtő. Duplafalú rozsdamentes acél a hosszabb hűtésidőért.
7 207 Ft
Pezsgőhűtő vödör rozsdamentes acélból.
4 047 Ft
Az ajándékszett egy cseppfogóból, egy pincérbicskából és egy üvegdugóból áll, fa díszítőelemekkel. Ajándékdobozban. Exkluzív design.
18 890 Ft
Luxus minőségű fa ajándékdoboz 2 üvegdugóval, cseppfogóval, borhőmérővel, fóliavágóval, kiöntővel, dugóhúzóval és 2 tartalék dugóhúzóval. Gravírozható táblával. Ajándékdobozban.
4 902 Ft
Egy pincérdugóhúzóból, egy palackdugóból, egy cseppfogóból és egy borkiöntőből álló boroskészlet. Ajándékdobozban. Logótáblával együtt. Exkluzív kivitel.
7 969 Ft
Duplafalú rozsdamentes acél borhűtő.
1 870 Ft
Pincérbicskát és kiöntőt tartalmazó boroskészlet. Ajándékdobozban.
1 163 Ft
Pezsgősüveg dugó.
17 100 Ft
Duplafalú, rozsdamentes acélból készült borhűtő Paul Bocuse ajándékdobozban. Exkluzív kivitel.
17 100 Ft
Duplafalú, rozsdamentes acélból készült borhűtő Paul Bocuse ajándékdobozban. Exkluzív kivitel.
13 125 Ft
Ez a Paul Bocuse kollekcióba tartozó levegőztető a bor kiöntése közben szellőzteti a bort. Így a bornak még jobb lesz a bukéja és még inkább kibontakozik a zamata. Fadobozban, fém logótáblával, Paul Bocuse ajándékdobozba csomagolva. Exkluzív kivitel.
5 607 Ft
Paul Bocuse Noron borhűtő tasak. A zselés betétet tegyük hűtőszekrénybe, majd helyezzük vissza a borhűtőbe. Csomagolása Paul Bocuse díszdoboz.
16 800 Ft
Ebben a hatdarabos készletben egy tömör fa vágódeszka, egy öntődugó, egy pincér dugóhúzó és három sajtvágó kés található a puha, kemény és érlelt sajtokhoz. A készletet fém logót viselő fa ajándékdobozban szállítjuk. Paul Bocuse ajándékdobozba csomagolva.
3 682 Ft
A két részből álló készlet pincér dugóhúzót és egy üvegkiöntő/-dugó kombinációt tartalmaz a logót viselő fa ajándékdobozban. Exkluzív kialakítás.
14 049 Ft
Borosdoboz pincérbicskával, fa vágódeszkával és 2 db sajtkéssel, hogy kedvenc bora mellé sajtot is felszolgálhasson. A sajt és a bor nem tartozék, ajándékdobozban szállítjuk.
3 665 Ft
Borhőmérő-gyűrű és cseppfogó a borok megfelelő hőmérsékeleten való szervírozásához. Csomagolása Avenue ajándékdoboz. Rozsdamentes acél és ABS műanyag.
6 605 Ft
Marlot boroskészlet. Cseppfogó, dugóhúzó, üvegdugó és kiöntő. Csomagolása Avenue díszdoboz.
18 810 Ft
Terrakotta adagoló és mártogató készlet. Kézzel festett és nyomott. Ideális salátákhoz és levesekhez. A hozzáillő rusztikus tálka (4 cm x O 10 cm) tökéletes mártogatáshoz. Terakotta, kerámia és rozsdamentes acél.