0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Ár
Szín
Gyártó
Emblémázás

Piperecikk

3 519 Ft
Gondolja újra, hogyan utazik. Rengeteg különbséget fedezhet fel a BRIGHTtravels termékekkel, amelyek könnyebbé és kényelmesebbé teszik az utazást. Ebben a rendező táskában gyakorlatilag bármi tárolható, amire az utazáskor szüksége lehet. Tárolhatja elektromos kiegészítőit és kisebb eszközeit, kozmetikumait, beszállókártyáit és egyebeket. Az 5 legjobb csomagolási tippet tartalmazó kis útmutatót is tartalmaz, hogy Ön is úgy csomagolhasson, mint egy profi. Exkluzív kialakítás. Poliészter
4 855 Ft
Az exkluzív készlet tartalma egy puha pamut törölköző (30 x 30 cm), egy fa körömkefe habkővel a körmök és a bőr ápolásához, egy 80 g-os masszázsszappan a puha fehér gyapotvirág illatával, valamint 2 darab természetes fából készült körömágy-ápoló. Seasons ajándékdobozban. Pamut és fa.
3 519 Ft
Fields utazó szett átlátszó, visszazárható műanyag tasakban. Tartalma 50 ml testápoló, 50 ml tusfürdő "white cotton" illattal, valamint egy 4 rekeszes üvegcse, ha további folyadékon szeretne vinni az útra. A csomagolás módja és mérete megfelel a kézipoggyászban szállítható folyadékokra vonatkozó repülőtéri biztonsági előírásoknak. Csomagolása dísztasak. PET, műanyag és PVC
2 537 Ft
Clifford kézápoló készlet. A tasak tartalmaz 10 ml kézkrémet és számtalan kézápoló eszközt "white cotton" illattal. Exkluzív design. Csomagolása SEASONS díszdoboz. Poliészter, fém és műanyag
8 809 Ft
Ebben az exkluzív készletben csupa lágy fehérgyapot illatú fürdőtermék található. 150 ml-es tusfürdő gél, 140 g-os fürdősó, 2 fürdőgolyó és egy 100 g-os szappan természetes pamutból készült tasakba csomagolva. Seasons fa ajándékdobozban. Fa, vászon és polietilén.
6 774 Ft
Ez az exkluzív ajándék szett tartalmaz fehérgyapot illatú, 250 ml-es tusfürdő gélt és testápolót, 175 g-os, szaténszalaggal díszített organza tasakba csomagolt fürdősót, továbbá egy gyertyát és 2 fürdőgolyót. Seasons ajándékdobozban. Polietilén, poliészter és papír.
5 737 Ft
Az exkluzív csomag tartalma egy puha, 300 g/m2 súlyú mikroszálas törölköző, hozzá illő mamusszal. A törölköző mérete 140 x 70 cm, a mamusz univerzális méretű. Ideális ajándék vendégeinek. Seasons ajándéktasakban. Poliészter.
4 400 Ft
Alden fürdő-ápoló készlet. 250 ml tusfürdő és 250 ml testápoló "white cotton" illattal. Exkluzív design. Csomagolása SEASONS díszdoboz. PET műanyag PET műanyag
15 446 Ft
Pihe-puha női fürdőköntös az ujján és a zsebein szaténszalagos díszítéssel. Sálgallérral, akasztóhurokkal és a saját anyagából készült övvel. Seasons ajándéktasakban. Exkluzív kivitel. 245 g/m2-es 100% poliészterből készült korall polár anyag.
16 565 Ft
Pihe-puha férfi fürdőköntös az ujján és a zsebein pamutszalagos díszítéssel. Sálgallérral, akasztóhurokkal és a saját anyagából készült övvel. Seasons ajándéktasakban. Exkluzív kivitel. 245 g/m2-es 100% poliészterből készült korall polár anyag.