0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

hátizsák - Táska

1 869 Ft
Átlátszó PVC tornazsák színes szegéllyel és összehúzó zsinórral.
6 523 Ft
600D műszálas hátizsák tépőzáras első zsebbel, hálós oldalzsebbel és nagy cipzáros tárolórésszel.
29 332 Ft
Exkluzív kivitelű laptoptartó hátizsák vastagon párnázott laptoptartó rekesszel, amelybe a legtöbb 15,4"-es laptop belefér, ezenkívül számos zsebbel rendelkezik a dokumentumok és tartozékok tárolásához. Csomagolás: préselt anyagú ajándéktasakban.
12 928 Ft
Sportos, exkluzív kivitelű hátizsák cipzáros főrekesszel, médiatartó zsebbel és fejhallgató porttal. Cipzáros elülső zseb rendszerező panellel. A hátizsák Slazenger ajándéktasakba van csomagolva.
16 967 Ft
Többzsebes hátizsák párnázott háti résszel és párnázott vállpántokkal a kényelmes viselés érdekében. Csomagolás: nemszőtt ajándéktasakban.
602 Ft
Húzózsinórral zárható nagy fő rekesz. A húzózsinór kialakítása miatt vállon vagy hátizsákként is használható. 210D Polyester.
5 514 Ft
Kényelmes és divatos hátizsák állítható vállpánttal, 2 cipzáras tárolórekesszel, elöl cipzáras és tépőzáras zsebbel.
9 725 Ft
Kényelmes és divatos hátizsák 2 állítható vállpánttal, 2 cipzáros tárolórekesszel, elöl cipzáras zsebbel és tépőzáras zsebbel.
10 469 Ft
Hátizsák csomagcímkével, párnázott vállpántokkal, 2 hálós oldalzsebbel, levehető telefontartóval, elöl cipzáros zseb MP3/MP4 lejátszó tárolására, több kis kulcstartó hurok és egy fülhallgató kimenet.
6 932 Ft
Hátizsák piros díszítésekkel, cipzáras fő rekesz, elülső cipzáras zseb és elülső zseb tépőzárral. Állítható párnázott válllpántok és megerősített felső hordfogantyú.
21 067 Ft
Ez az exkluzív kivitelű hátizsák különálló laptoptartó rekesszel rendelkezik, amely széthajtható és a reptéri ellenőrzésnél gyorsabban, kényelmesebben kezelhető. Max. 15"-es laptopokhoz. Cipzáros elülső rekesz rendszerezővel és irattartóval. A laptoptartó hátizsák Avenue ajándéktasakba van csomagolva.
5 986 Ft
Cipzáros főrész és első zseb belső rendezővel. Oldalt hálós zseb. Párnázott, állítható vállpántokkal. 600D poliészter és nemszőtt 80 g/m2 poliészter.
56 544 Ft
Proton hátizsák 17"-es laptop számára. Kiváló útitárs a repülőterek biztonsági ellenőrzési pontjain. Egy mozdulattal szétnyitható a tartalmának a kipakolása nélkül. Fő, megosztott része cipzárral nyitható, belül zsebek biztosítják az apró dolgok könnyű elérhetőségét és van benne egy kivehető TechTrap panel. Cipzáras médiazseb és kivezető nyílás a fülhallgató számára. Cipzáras első zseb és kulcstartó. Elől, lent rejtett zseb az értékek számára. 3 nagy oldalzseb. A hátsó panel kialakítása lehetővé teszi a gurulós bőröndökkel történő együttes szállítását.
658 Ft
Húzózsinórral zárható nagy fő rekesz. A húzózsinór kialakítása lehetővé teszi, hogy a vállon vagy hátizsákként viselje. Nem szőtt 80 g/m2 Polypropylene.
10 903 Ft
Exkluzív kivitelű, sportos hátizsák párnázott laptoptartó rekesszel és különböző, funkcionális zsebekkel, Slazenger ajándéktasakba csomagolva.
4 497 Ft
Klasszikus hátizsák állítható párnázott vállpántokkal és párnázott háttámlával a valódi kényelemért.
725 Ft
A speciális anyagkombináció miatt ez az egyszerű táska egyedi és praktikus. Nem szőtt 80 g/m2 polypropylene and 210D polyester.
54 052 Ft
Exkluzív kivitelű táska kis cipzáros elülső zsebbel, rendezőpanellel és számos zsebbel ellátott főrekesszel, nylon béléses, párnázott laptop rekesszel, cipzáros oldalzsebbel, párnázott fogantyúval és vállpántokkal.
18 605 Ft
A dupla cipzáros, nagy főrekeszben párnázott, tépőzáras laptoptartóval, amelybe a legtöbb 15,4" laptop belefér. Felül erős, nagy teherbírású, gumírozott fogantyú. Kiegészítőket nem tartalmaz.
20 037 Ft
A kivehető laptoptartó rekesz széthajtható, a reptéri ellenőrzésnél gyorsabban, kényelmesebben kezelhető. Max. 15,4"-os laptopokhoz. Cipzáros tároló rekesz. Cipzáros elülső zseb remek rendszerezővel és kulcstartó karikával. Cipzáros felső zseb rendszerezővel és fülhallgató porttal. Az exkluzív kivitelű laptoptartó hátizsák Avenue ajándéktasakba van csomagolva.