0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

hűtőtáska - Táska

8 622 Ft
600D poliészter hűtőtáska cipzáros első zsebbel, egy nagy cipzáros résszel, hálós oldalzsebekkel és a tetején elasztikus összefogópánttal.
868 Ft
6 dobozos ital hidegen tartására alkalmas hűtőtáska.
9 796 Ft
Uzsonnástáska több zsebbel szalvétáknak vagy nasinak, 2 uzsonnás doboz szendvicsekhez vagy salátához.
262 Ft
Habszigeteléssel ellátott italtartó, amely hosszú ideig hidegen vagy melegen tartja italát. Laposra összehajtható, nagy díszíthető felülettel.
5 607 Ft
Paul Bocuse Noron borhűtő tasak. A zselés betétet tegyük hűtőszekrénybe, majd helyezzük vissza a borhűtőbe. Csomagolása Paul Bocuse díszdoboz.
2 158 Ft
Újrahasznosított neoprén tok. Extra szigetelése hosszabb ideig hidegen tartja az italt.
3 100 Ft
Újrahasznosított neoprén palacktartó. Extra szigetelése hosszabb ideig hidegen tartja az italt.
4 191 Ft
Újrahasznosított neoprén tok extra szigeteléssel, hogy a bor hosszabb ideig hűvös maradjon, miközben a palackot is kényelmesen foghatjuk. Rugalmas anyag, hogy mindenféle palackmérethez illeszkedjen. Ezenkívül megvédi borosüvegét a szállítás közbeni töréstől.
6 188 Ft
Összehajtható hűtőtáska első zsebbel.
12 278 Ft
Trendi, exkluzív kivitelű hűtős hátizsák, különböző funkcionális zsebekkel, Slazenger ajándéktasakba csomagolva.
5 010 Ft
Hűtőtáska 2 külön cipzáros rekesszel és szövött vállpánttal.
6 908 Ft
Hűtőtáska több kényelmes tárolózsebbel. A kiegészítők nem tartozékok.
12 388 Ft
Hűtőtáska első zsebbel és kényelmes felső zsebbel a nassolnivalóknak. Az integrált fogantyú jellegzetes külsőt biztosít.
924 Ft
4 dobozos ital hűtésére alkalmas hűtőtáska cipzáros fő rekesszel és szövött fogantyúval.
834 Ft
6 dobozos ital tárolására alkalmas hűtőtáska, 2 füllel és cipzáros fő tárolórekesszel.
2 567 Ft
Cipzáros fő tárolórekesz dupla füllel. Lehajtható fülek magassága 23,5 cm. Nyitott első zseb tolltartó hurokkal. Kiegészítőket nem tartalmaz.
1 699 Ft
Cipzáros fő rekesz első zsebbel. Felül erős fogantyú. Hőszigetelt PEVA bélés. Kiegészítőket nem tartalmaz.
15 339 Ft
A cipzáras főrekesz akár 24 doboz tárolására is alkalmas. Cipzáros elülső rekesz. A könnyű nyitást biztosító zseb lehetővé teszi a hűtött italok gyors kivételét. A Backsaver (r) technológia megkönnyíti a teli hűtőtáska cipelését. Ultra Safe (r) szivárgásmentes PEVA bélés. A könnyű tárolás érdekében összehajtható.
21 546 Ft
Nagyszerű a szabadtéri rendezvényekhez. A cipzáras főrekesz akár 32 doboz tárolására is alkalmas. Nyitott elülső zseb. A visszahúzható teleszkópos fogantyú 38 cm hosszú. Két külső fül. Ultra Safe (r) szivárgásmentes PEVA bélés. A könnyű tárolás érdekében összehajtható.
29 301 Ft
A könnyen nyitható fedéllel rendelkező és asztalra helyezhető nagy hűtőtáskát egyedi kialakítása tökéletessé teszi a szabadtéri eseményekhez és utazásokhoz. A cipzáras főrekesz akár 50 doboz tárolására is alkalmas. Nyitott elülső zseb. Oldalsó hálós zseb. Könnyen nyitható, tépőzárral záródó felső zseb. Kemény fedő. Két külső oldalsó fül. A Backsaver (r) technológia megkönnyíti a teli hűtőtáska cipelését. Ultra Safe (r) szivárgásmentes PEVA bélés. A könnyű tárolás érdekében összehajtható. .