0036 1 232 4246   Kívánságlista

Milyen előnyei vannak a vászonkép nyomtatásnak?

Napjaink egyik legdivatosabb módja a fal dekorálásának a vászonkép. Rengetegféle méretű, és stílusú vásznat lehet találni a piacon, de az egyik legegyedibb módja, a saját kép vagy grafika nyomtatása az anyagra, így biztosak lehetünk benne, másnak a falán nem fog visszaköszönni ugyanaz.

Napjaink egyik legdivatosabb módja a fal dekorálásának a vászonkép. Rengetegféle méretű, és stílusú vásznat lehet találni a piacon, de az egyik legegyedibb módja, a saját kép vagy grafika nyomtatása az anyagra, így biztosak lehetünk benne, másnak a falán nem fog visszaköszönni ugyanaz.


 

Természetesen, ezenkívül is vannak előnyei, melyek miatt megéri a vászon mellett dönteni. A teljesség igénye nélkül most nézzünk meg párat:
 

A felülete nem fénylik
 

Míg a fényes papírnál, vagy az üvegkeretes fényképtartóknál gyakran előfordul, ha olyan helyiségben vannak kihelyezve, ahol sok a természetes, vagy mesterséges fény, hogy emiatt tükröződni fognak, így nem lehet rendesen látni a képeket. Ezzel szemben a vászonképek viszont matt kivitellel rendelkeznek, így tökéletesen fognak mutatni egy erőseben megvilágított szobában is.
 

Egyedi
 

A vászonképek igazán időtlen darabok, melyek egyszerre klasszikusak, s mégis újítók. Nagyon népszerű ajándéknak számítanak, mellyel bárkinek igazán nagy örömet okozhatunk. Ki ne örülne egy olyan vászonképnek, mely kifejezetten neki készült? Legyen szó akár családi fényképről, háziállatokról, esküvőről, vagy bármilyen emlékezetes eseményről az életünkben, ezt vászonanyagra rányomtatva még csodálatosabb emlékké tehetjük. Tartós darabok, melyek hosszú évekig tudják díszíteni otthonunkat.


 

Megfizethető
 

Ami szintén egy nagyon fontos tényező, az az, hogy a vászon egy megfizethető dekorációs eszköz. Egy festmény például sokkal drágább, így azt kevesen engedhetik meg maguknak, míg a vászonra nyomtatott műalkotás reprodukciója már egy olyan lehetőség, melyet az átlagember is megengedhet magának. Így akár kedvenc festőink remekműveivel is díszíthetjük az otthonunkat, anélkül hogy ez anyagilag megterhelő lenne.
 

Számtalan méretopció
 

A vászonképek igazán széles választékkal rendelkeznek méretek terén is. Az egészen kicsi A5-östől kezdve a több méteresig van lehetőség a választásra. Akár több kisebb vászonból is lehet egy egységes képet összerakni, vagy ha nem akarunk ezzel bajlódni, akkor dönthetünk egy nagy mellett. Sok nyomdába nincsenek standard méretek, hanem csak az anyag szélessége az, ami megkötheti a kezünket, így akár egyedi méretet is kérhetünk.
 

Bármilyen kép jól mutat rajta
 

Ami még egy hatalmas előnye a vászonképeknek az, hogy igazából bármilyen kép – ami természetesen jó minőséggel rendelkezik – kiválóan fog kinézni rajta. Legyen szó akár épületről, természetről, emberekről, vagy valamilyen grafikai kompozícióról, egyikben sem fogunk csalódni, amint meglátjuk a vásznon. Maga az anyag adni fog egy pluszt a kép kinézetének, hiszen így még esztétikusabb lesz az összhatás.


 

Tartós
 

Vászonképet általában nem 1-2 hónapra választunk, hanem hosszú évekre. Figyeljünk arra oda, ne érje folyamatosan közvetlen napfény, mert az nem tesz jót az anyagnak, és túl párás helyiségbe se kerüljön. Ha ezeket a szempontokat észben tartjuk, akkor azzal a vászon élettartamát fogjuk meghosszabbítani. A papírral ellentétben a vászonnál nem kell attól félnünk, véletlenül elszakítjuk. Erős anyagának köszönhetően igazán masszív és tartós darab.

Láthatjuk a vászonkép nyomtatás igazán jó választás lehet, akár az otthonunkat, vagy a munkahelyünket akarjuk vele díszíteni, vagy egy szerettünket akarjuk meglepni vele! Garantáltan nem okoz csalódást, hanem még szebbé teszi az adott helyiséget!

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!