0036 1 232 4246   Kívánságlista

Roll up - elegancia és praktikusság egyben

Elegáns, magas és figyelemfelkeltő – nincs is jobb választás, ha minőségi, kifinomult, de egyben megfizethető reklámeszközre van szükség, mely kiválóan alkalmas a termék vagy szolgáltatás hirdetésére rendezvényen, konferencián, vásáron, vagy akár üzletek előtt.

Roll up elegancia és praktikusság egyben...


Elegáns, magas és figyelemfelkeltő – nincs is jobb választás, ha minőségi, kifinomult, de egyben megfizethető reklámeszközre van szükség, mely kiválóan alkalmas a termék vagy szolgáltatás hirdetésére rendezvényen, konferencián, vásáron, vagy akár üzletek előtt.



 

Mi is az a roll-up?


A roll up banner egy hordozható reklámeszköz, melyet gyakran lehet látni kiállításokon, plázákban, színházakban, stb.. Nemcsak figyelemfelkeltő, de még praktikus is, amiért nagyon sokan előszeretettel használják marketing céljából. A nyomtatott anyag felcsavarodik az alumínium talpszerkezetbe, amely így megvédi a nyomatot a szállítás közbeni esetleg sérülésektől, valamint az összeszerelése sem igényel szaktudást. A szerkezethez hozzátartozik egy hordozható füles táska, amely megvédi a banner-t a külső hatásoktól.

 

Miért válassza a roll-up-ot?


Kiválóan alkalmas figyelemfelkeltésére, egy közelgő esemény hirdetésére, vagy egy speciális ajánlat bevezetésére.

Előnyei:
  • Összecsukható és könnyű. Könnyen szállítható az irodából a kiállításra.
  • Figyelemfelkeltő. Fényes, merész és vonzó a szemnek.
  • Megfizethető.
  • Rugalmas.
 
Figyelembe kell vennünk azt is, nem csak egyfajta roll up banner létezik, hanem ezen belül is széles a választási lehetőség, mind méret, mind típust illetően. Most nézzünk a teljes igénye nélkül néhány népszerű fajtát.

 

Felhúzható roll up banner – a népszerű lehetőség




Ez az egyik leggyakoribb banner. Van belőle egy oldalas, és két oldalas verzió is. A mérete tekintetéből is van választék. A nyomat anyaga PP film, aminek elegáns szürke háta, csak még jobban kihangsúlyozza a termék igényességét.

Hordozótáska is tartozik a szerkezet mellé, így könnyen lehet szállítani, és biztonságosan tárolni.




 

Összeszerelési útmutató: akár 90 vagy kevesebb másodperc alatt is könnyedén összeszerelhető!





 

Mi is az az L banner?




Az L banner egy alternatív lehetőség, ami különösen azoknak célszerű, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének reklámfelületet létrehozni. Praktikus is, hiszen kis helyigénnyel rendelkezik, viszont a reklámfelülete nagy. Könnyedén lehet benne a nyomtatot cserélni, mivel a nyomtatot alul és felül befogó sínprofilok kipattanthatóak, így senkinek sem okozhat gondot a művelet végrehajtása.

 

Kiállítási standok – a nagyobb lehetőség




Ez egy másik lehetőség, ha rendezvényen vagy kiállításon szeretnénk magunkra felhívni a figyelmet. Kifinomult, igényes hirdetési forma, mely minden bizonnyal mély benyomást fog kelteni mindenkiben, aki csak ránéz. Itt is széles skálája van a lehetőségeknek, vannak pop-up displayek, és pop-up tornyok is, melyek a maguk nemében mind-mind nagyszerűek lehetnek.
 

Pop-up displayek:


Nagyobb, szélesebb, magasabb. Minden mi szem-szájnak ingere.
 
  • Saját hirdetési felület – akár 500 cm széles és 200 cm magas
  • Emelje ki a legfontosabb előnyöket, és üzeneteket nagybetűvel
  • Ívelt és egyenes falú választási lehetőségek
  • Opcionális halogén spotlámpa, hogy a hirdetés még inkább ragyogjon
 

Pop-up tornyok:


Magas és többoldalú. Kimagasló egyéniség a tömegben.
 
  • Három nyomtatott panelből áll, a 360 fokos körbefutó üzenetközvetítéshez
  • 2 méternél magasabb tornyok, hogy még inkább felkeltsék az ügyfelek figyelmét
  • Halogén spotlámpával még fényesebb hatás elérése
  • Könnyen összeszerelhető és szállítható, targoncával és tároló rekeszekkel


 

Asztali banner – a kisebb lehetőség




Az asztali bannereket ugyanúgy kell elképzelni, mint a nagyobb verzióikat, csak itt éppen lekicsinyített formában jelennek meg. Kiválóan alkalmas íróasztalokon, akár kiállítási standoknál, akár üzletekben, akár az ügyfelek asztalán.

Előnyei:
  • A3 és A4-es méret
  • Könnyedén elfér bárhol
  • Megfizethető és kompakt
 

Tippek Roll-up banner készítéshez




Az évszakok elrepülnek, az évek jönnek-mennek, de egy jó reklám könnyen a fejünkben maradhat. Fontos, hogy jól felkészüljünk üzletünk reklámozására. Nem szabad félvállról vennünk a marketing erejét, hiszen egy jó reklám sokkal csábítóbb lehet, mint egy ismeretlen üzlet, melyről semmit sem tudunk. A marketing igyekszik bizalmat kelteni felénk, megmutatni mire is képes, s mit tudna nekünk nyújtani.  Így egy roll up megtervezése és megrendelése ideális választás lehet. Íme néhány ötlet arra, hogy miként lehet a tervezésbe úgy belevágni, hogy a lehető legjobbat hozzuk a ki a pénztárcánkból.

 

Határozzuk meg a költségvetést


Mielőtt úgy döntenénk, megtervezzük és legyártatjuk a roll-up-ot, lényeges fontosságú, hogy alaposan átgondoljuk, mennyit is engedhetünk meg magunknak a költségek fedezésére. Az egyensúly megtartása elengedhetetlen a kiadások és bevétel között, nehogy túl sokat költsünk reklámra, ezzel nagyobb veszteséget okozva, mint nyereséget.
Azt is fontos átgondolja, mennyi ideig tartanak ki az olcsóbb roll up-ok, a minőségiekkel szemben. Lehet a legkedvezőbb tűnik elsőre a legjobb választásnak, de ha belegondolunk abba, ha egy valamivel drágább, de minőségibb roll-up-ba fektetünk be, akkor a termék hosszabb ideig fog tartós lenni, így idővel megtérül.

 

Az alapok lefektetése


Mielőtt elkezdenénk azon aggodalmaskodni az elképzelt design hogyan jelenítsük meg a roll up-on, nem árt, az alábbi pontokat is végiggondolni, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, roll up-unk lehengerlő legyen:
  • Csak egy esélyünk van, hogy nagyszerű benyomást keltsünk a roll-up banner-rekkel.
  • Úgy kell megtervezni a grafikát, hogy az azonnal fel hívja magára a figyelmet.
  • Fontos, hogy pontos képet adjon a design arról, milyen termékről vagy szolgáltatásról is van szó.


Maradjunk a gyökereknél


Egy adott márkának megvannak a maga színe, formái, képi világa, amivel rendelkezik, így nagy kihívást jelenthet a váltás, ha egy vállalat mérlegeli, belevágjon-e az átalakításba. A roll up tervezésekor is fontos, azokat az elemeket használjuk, amik a márkát hűen tükrözik. Ha van egy beépített szín-, betű-, és stíluskészlet, akkor nem szabad eltérni ettől.

 

Hívjuk fel a figyelmet


Amellett, hogy ragaszkodunk a márka meglévő színeihez és stílusához, fontos, hogy ezt ízlésesen tegyük, így az összkép szemet gyönyörködtető lesz, mely méltón fogja reklámozni a terméket vagy szolgáltatást. Így a hírnevünk csak nőni fog, és segít az ismertségben is.

 

Legyen egy jó mottónk


Természetesen elengedhetetlen az élénk képi világ egy megkapó roll up-hoz, de a szöveget sem szabad teljesen háttérbe szorítani. Az egyes szövegek tartalmának tükröznie kell a vállalati ethoszt, és magába kell foglalni a vállalati szlogent vagy mottót. Ezenkívül fontos egy frappáns, szellemes, vonzó, és gyors beszélgetést tudjon lekommunikálni a deisgn a szemlélőjével. Mikor készítjük a grafikai tervet át kell gondolnunk, mit akarunk a célközönségnek üzenni, mik a céljaink.
 
Ha ezeket mind alkalmazzuk, akkor a siker garantált lesz, és a befektetésünk megtérül. Így cégünk kivirágzik, és egyre szélesebb körben ismertek leszünk.



 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.