0036 1 232 4246   Kívánságlista

Milyen területeken tudjuk felhasználni a megállító táblát?

A megállító tábla igazán hasznos reklámeszköz, hiszen nem csak remek reklámozási módszer, hanem még költséghatékony és praktikus is. Kiválóan alkalmas kültérre és beltérre egyaránt, könnyedén hordozható, és remek célt szolgál akár tájékoztatás vagy hirdetés gyanánt.
A megállító tábla igazán hasznos reklámeszköz, hiszen nem csak remek reklámozási módszer, hanem még költséghatékony és praktikus is. Kiválóan alkalmas kültérre és beltérre egyaránt, könnyedén hordozható, és remek célt szolgál akár tájékoztatás vagy hirdetés gyanánt.

Összegyűjtöttünk pár javaslatot arra, mire is érdemes felhasználni a reklámtáblát. Így könnyebben át fogjuk tudni látni, mennyi mindenre alkalmas, és hogy megfelel-e a mi elképzeléseinknek.  
 

Útszéli hirdetés


A megállító tábla egyik legbeváltabb felhasználási módja az utcán történő reklámozás. Akár céggel rendelkezünk, vagy csak, mint a ház tulajdonosa, szeretnénk valamilyen eladást meghirdetni, ez a reklámeszköz tökéletes lehetőség rá. Érdemes olyan helyen kihelyezni, ahol a napi gyalogos forgalom nagy, mert ha csak 1-2 ember halad el a kis utcában, akkor sajnos nem sokat ér. Minél többen látják, annál jobb. Ráadásul mivel két oldalas, ezért a balról és a jobbról jövő járókelők is észre fogják venni, így dupla a siker esélye.



 A kialakítása miatt akár könnyedén arrébb rakhatjuk máshova is, ha úgy jobban helyezkedik el az utcán. Stabil is a szerkezet, és az időjárási körülményeknek is ellenáll, így nem fogják a gyalogosok véletlenül fellökni, vagy a szél felborítani. Létezik vízzel tölthető megállító tábla is az extra stabilitás érdekében. Ha olyan környéken szeretnénk kihelyezni, ahol az időjárás szeszélyesebb szokott lenni, érdemes ezt a verziót választani.
 

Biztonsági tábla


Ilyet talán ritkábban látni, de akár arra is használhatjuk a megállító táblát, hogy biztosítsuk, vele a biztonságos környeztet a gyermekek érdekében. Például kihelyezhetünk „Lassíts! Gyermekek játszanak!” táblát, amivel az elhaladó autósoknak jelezzük, hogy vezessenek nagyobb körültekintéssel az adott útszakaszon. Iskolák, játszóterek, lakónegyedek közelében akár „Vigyázz gyerekek” táblát is használhatunk, annak érdekében, hogy a gyermekek biztonságosan át tudjanak kelni az úton. Ilyen jelzésekkel csökkenthetjük a balesetek számát az adott környéken, hiszen így elegendő időt fog kapni a sofőr, hogy lassítson, és jobban figyeljen a környezetében lévő emberekre.
 

Akció népszerűsítése


Amennyiben akciót - akár csak szezonálist, vagy egész éveset -, esetleg promóciót szeretnénk népszerűsíteni, akkor kiváló eszköz hozzá a megállító tábla. Mivel a táblából a plakátokat ki lehet venni, akár cserélni, így ideális lehet a kedvezmények hirdetésére. Bármikor, mikor véget ár az akció, könnyen ki tudjuk venni belőle, és más reklámot tehetünk a helyére. Költséghatékony is, hiszen magát a megállító táblát nem kell újra megvenni, csak a plakátot kell újracsináltatni.



Egy figyelemfelkeltő grafikával nagy sikereket érhetünk el. Vonzani fogja a járókelők tekintetét, és arra fogja őket ösztönözni, éljenek az akció kínálta lehetőséggel.  Legyen egyértelmű, hogy mit akarunk reklámozni, és csak a legfontosabb adatokat jelenítsük meg rajta. Ha esetleg a megállító tábla távolabb van az üzletünktől, akkor nem árt, ha egy egyszerű útmutatást is elhelyezünk rajta, hogyan találhatnak meg minket. Így a gyalogosforgalmat a vállalkozásunk felé tudjuk irányítani.
 

Irányjelző


Irányjelző táblákkal segíthetünk a forgalom enyhítésén, ne legyenek torlódások. Például parkolóknál kiváló eszköz lehet, jelezve, merre tudjuk az autót elhelyezni. Így könnyebben el fogunk tudni navigálni az ismeretlen helyen. Akár építkezések, vagy útépítésnél is rendkívül hasznos lehet, megjelölve a helyes útirányt. Figyeljünk oda, a jelek éjszaka és rossz időben is jól láthatóak legyenek, például fényvisszaverő matricával növelni tudjuk a tábla láthatóságát a zordabb körülmények között.
 

Rendezvényirányítás


Nem mindenki szeret rendezvényt szervezni, és lebonyolítani, hiszen egy igazán embert próbáló feladat lehet, hogy kézben tudjunk tartani mindent. A megállító táblák ezért igencsak praktikusak lehetnek, ha a helyszínen felállítjuk, hogy irányt mutasson, vagy a szükséges információkat prezentálja az adott helyhez. Például megjeleníthetjük rajta, merre van a regisztráció helye, vagy az öltöző. Figyeljünk oda arra is, ne a falhoz tegyük, hanem nyílt helyre, hogy a tábla mindkét oldalát tudjuk alkalmazni. Útvonalat is rakhatunk rá, így segíthetjük, hogy a vendégek zavartalanul tudjanak tájékozódni, mi merre található. Akár figyelmeztethetünk is vele, esetleg az adott területen csúszós a talaj, vagy egy bizonyos irányba tilos továbbmenni.
 

Éttermek, kávézók és cukrászdák


Vendégcsalogató lehet, ha a megállító tábla tartalmazza a menüt, kínálatot, vagy valamilyen különlegességet. Akár kinn az üzlet előtt, vagy benn is használhatjuk. Például, ha kültéren van, akkor a különleges menüket, vagy a legnépszerűbb kínálatot jeleníthetjük meg rajta, melyek arra fogják készítetni az arra járókat, hogy betérjenek hozzánk.



Ha túl sok információval látjuk el, akkor lankadni fog az érdeklődés. Törekedjünk egyszerűségre, és csak a leglényegesebbet jelenítsük meg rajta néhány figyelemfelkeltő képpel vagy grafikai elemmel. Akár egy kedves üzenetet is tartalmazhat, mellyel pozitív képet fogunk festeni magunkról a kívülállók felé.
 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója